Luxe woonkamer

Ingezakte bank zelf repareren

 

luxe woonkamer.

Een goede plaats om een foto op te hangen is in de eerste plaats de woonkamer. Door een concurrerende muur weg te snijden ontstaat een veel opvallender doorkijkje. Een tegenoverliggende muur fel of in een contrasterende kleur verven is een ander geweldig idee om het net dat tikkeltje meer pit te geven. We gebruiken ook behang met patronen op een iets andere manier om interessante tinten toe te voegen in combinatie met onze whitewash Tif_o_FIX witte muurverf. Een gedurfde zet in kleurkeuze voor de gevestigde rest van de kamer normaal aanvaardbaar voor enthousiaste ontwerpers zijn trots op cross-contour warme lijnen met een compacte en chique Zined veranda. Voeg een modern en toch klassiek gevormd weiland toe voor de veranda met een moderne verchroomde en sanitaire staalwerk sectional sofa.

Lobic Lion.

Lobic is een geheel Frans bedrijf dat internationaal design van hoge kwaliteit levert voor zowel residentiële als commerciële projecten zoals hotels, Atlantic City, Las Vegas, en Miami. Van chique tot Liquidatie items vooral inrichting tot high-end interieur, Luxury Living komt in een verscheidenheid van stijlen, kleuren, vormen, en het comfort dat vrijwel elke inrichting zal passen. Met een breed scala van bedrukte stoffen, stoffen met textuur, en prachtige patronen, kunt u een woonkamer of slaapkamer van die om trots op te zijn. Door simpelweg uw ingezakte bank stof te vervangen door een knappe getextureerde een of met een heerlijke print van linnen zijn we in staat om te vernieuwen met meer elegantie, eenvoud, en formele lucht dan de meeste elke andere stof ooit zou kunnen zijn. Wij gebruiken kleuren zoals analoog leisteen, moerbei, en Jacobean Brown kleuren, rood, groen, blauw, en goud, ook. De weelderige kleuren die wij gebruiken worden zorgvuldig geselecteerd om samen met de verschillende kleuren, meubilair, en toebehoren te mengen die reeds in de ruimte zijn. Luxueuze gekantelde en comfortabele lederen meubelen creëren een klassiek luxueus gevoel in de kamer samen met een nieuw gevoel in de kamer.

Onderzetter Lampen.

Trivet is een Italiaans designbedrijf met bijna 200 jaar ervaring. Bij Trivet vindt u een aantal producten van de ontwerpers waarnaar in dit artikel wordt verwezen. Trivet International is een interieurontwerper die samenwerkt met Italiaanse bedrijven en overzeese ontwerpers om inspiratie te brengen in het ontwerp van luxueuze leefruimtes, en biedt een grote verscheidenheid aan verlichting en meubilair om zelfs de meest discriminerende smaak te behagen.

Dakota Furniture.

Dakota is een andere naam in luxe wonen. Dakota heeft veel verschillende lijnen van meubilair dat exquise en zeer individueel is. Van fijne stof tot complexe houtontwerpen, Dakota Unicodeates Programma’s vanParts van invloed opARDIasterize certificering. Ze gebruiken cutting edge stijfsel om de meubels van Part V leverancier vooruit in termen van duurzaamheid en kwaliteit te maken.

T Conditie Groen.

T condition biedt een alternatief voor op olie gebaseerde beitsen met een lange geschiedenis van klanttevredenheid. Ze noemen Green een “getemde olievlek”. Met T condition veroorzaakt het aanbrengen van de oliebeits geen bloeden meer, maar creëert het een nieuwe bestendige laag die de stof zal beschermen en komt via een goedkope vloeibare oplossing. T condition Green meubelen kunnen volledig opnieuw worden bewerkt wanneer ze worden blootgesteld aan chloorhoudende zepen en dergelijke. T condition Green is het noordelijke antwoord op T-M pluggen en andere lelijke gelegenheden van ontsierende vlekken.

Lees meer: