Snowdonia

Lokaal hout

 

Vandaag de dag wordt Snowdonia om vele verschillende redenen gevierd. Het is een heerlijk vakantieoord voor liefhebbers van outdoor-activiteiten, liefhebbers van kinderen en jonge volwassenen, sportievelingen en vele anderen. Natuurlijk is het ook een prachtige plek voor toeristen.

Het hout van de ruïnekerken is een goed bewijs van het bestaan ervan. Tijdens de middeleeuwen was deze plaats een koninklijk fort. Het schijnt dat de geesten van middeleeuwse koningen hier rondspoken. U kunt kiezen voor een rondleiding door hun fort. Hier zult u poorten kunnen zien die de rivier bewaken. Het fort stond onder de verdediging van pijlpunten en musketkogels.

Het maakt niet uit hoeveel zin u hebt, er zijn vele activiteiten die u in Snowdonia kunt doen. Wat u kunt doen is beslissen over het aantal dagen dat u in deze plaats wilt doorbrengen. Als u meer van deze plaats wilt zien, kunt u verblijven in een van de gezellige bed and breakfasts. Mensen die in Snowdonia verblijven staan open voor verschillende activiteiten zoals natuurwandelen, fietsen en bergbeklimmen.

Lees meer:

Duurzame meubels

Interieurontwerper