Hoe zet u een bedrijf in de markt

stockillustraties, clipart, cartoons en iconen met reeks pictogrammenbad en keukenhanddoeken die en in stapels worden gestapeld. stof of doek, textiel voor afvegen en schoon lichaam - domek

Wlasnydom gaat helemaal over wat goed is aan het leven! Als we kijken naar alle aankoopbeslissingen die we hebben genomen, als individuen en als bedrijven… We nemen allemaal aankoopbeslissingen met dezelfde dingen in ons hart. Mijn filosofie is dat je nooit boven je comfortzone komt en je NOOIT ongemakkelijk voelt om over je bedrijf te praten.

Ik ben een verkoopondernemer, ik heb mijn eerste 3-4 jaar van deur tot deur verkocht. De dag dat je weet dat je nooit meer iets anders kunt verkopen. In deze fase bevond ik me in een oorlogsgebied waar ik de verkoper van het bedrijf was. Ik begon met alle kennis. Ik kon mooie verkoopcijfers produceren, maar het was eigenlijk een uitdaging om in deze omgeving een deal te sluiten.

Ongeveer drie of vier jaar later begon ik visitekaartjes in de handen van mijn vrienden te leggen en mijn vrienden legden visitekaartjes in de handen van hun vrienden. Ik was een klein bedrijf van 75 mensen en het enige bedrijf in Polen dat alle diensten leverde of we wilden de verkoop faciliteren. Ik begon schilders en bouwers te vragen hoe ze hun diensten moesten presenteren. Ik was de hele tijd aan het praten met alle ontheemde schilders en bouwers die ik ken, ik wist dat ik met zakenmensen praat, maar hiermee begon ik de producten en diensten te bouwen. Deze stap was belangrijk omdat ik honderden diensten op de markt wilde brengen aan de klanten die mijn bedrijf kennen.

Fantastisch! We hebben onze diensten verkocht!

Ik moet zeggen dat ik me positiever en creatiever voel, maar toch moet elk idee of product logisch zijn voor de schilders, bouwers of potentiële kopers. Het starten van een nieuw bedrijf was een tijd van emotionele onrust omdat ik wilde dat de nieuwe ideeën succesvol zouden zijn.

Na ongeveer 2 jaar te hebben geleefd met deze vier woorden in mijn hoofd die nu deel uitmaken van al mijn herinneringen – “Ik heb nu mijn eigen bedrijf!” Ik kwam enkele succesvolle culturen tegen. Ik denk dat bedrijven die in deze staat van groei zijn geweest en we moeten zo klein mogelijk zijn begonnen. Toen mensen in een bedrijf die succesvol waren, dachten dat ze een betere vertegenwoordiging van alle klanten konden zijn. Ze hoefden niet eens dezelfde diensten te verkopen als andere bedrijven, maar een combinatie van vaardigheden, uitrusting en houding. Hun belangrijkste focus was de klant.

Dit is de belangrijkste reden waarom ik geloof dat, hoewel ik al jaren over een bedrijf spreek als “een van de vele”, het meer aanvoelt als een bedrijf met een product of dienst die eenvoudig en direct is. Met de kennis die ik heb van vele jaren geleden, heb ik mijn product en benadering niet veranderd, maar veranderd over hoe ik leads kan genereren en me kan concentreren op mensen in de doelmarkt. Het is mogelijk om dit soort bedrijf op te richten, vooral vandaag, want als je eenmaal zaken hebt gedaan, kun je het niet meer terugkrijgen door je product te verkopen aan mensen die niet het geld, de middelen of de tijd hebben om bij je te kopen.

Je zult je “wijsheid” en kennis moeten blijven opbouwen.

Ik creëer mijn eigen toekomst met alles wat ik doe!