Raamfolie

Zonwerende Raamfolie

 

zonwerende Raamfolie reflecteert de warmte van het glas weg, waardoor de hoeveelheid energie die door een raam moet worden overgedragen, wordt verminderd. Raamfolie werkt door een coating op het raam aan te brengen die warmtereflectie voorkomt. Het is door veel onderzoekers bewezen dat het een geweldig alternatief is voor airconditioning en dit is waar het zijn inspiratie vandaan haalt. Airconditioning kost veel energie en de meeste raamfolie is erg duur, vooral als het om een groot oppervlak gaat. Raamfolie is daarentegen zeer betaalbaar en past in een krap budget.

Raamfolie kan de hoeveelheid warmte die via de airconditioning in uw huis wordt overgedragen effectief verminderen. De verwarmingskosten worden aanzienlijk verlaagd en het milieu wordt geholpen; door dit type raamfolie aan te brengen werkt uw raam namelijk als een energiebesparende voorziening.

Airconditioning bewaart de geconditioneerde lucht niet alleen voor het koelen van de ruimte, maar ook voor de luchtcirculatie in het huis. Raamfolie kan de binnenlucht aanzienlijk verbeteren door de lucht in het huis te reinigen. Het kan de hoeveelheid stof, pollen en andere schadelijke deeltjes in de lucht sterk verminderen. Onderzoek heeft ook aangetoond dat ramen de hoeveelheid lawaai in een kamer aanzienlijk kunnen beïnvloeden. Raamfolie is de laatste tijd erg populair geworden in Europa. Het wordt beschouwd als een zeer goed alternatief voor andere vormen van airconditioning.

Bij S6 releases, streven ze in het leveren van hoge kwaliteit, praktische en aantrekkelijke kwaliteit raamfolie voor kantoren en winkelruiten. Ze houden vast aan een productstandaard met wereldwijde … kwaliteit, stijl en bruikbaarheid. Raamfolie is een bedrijf op zich geworden en helpt u op een dramatische manier geld en het milieu te sparen. S6 Window Tees is een prijswinnend bedrijf. S6 heeft in de afgelopen 20 jaar vele vernieuwende prijzen en erkenningen gewonnen.

De meest populaire toepassing is de vermindering van verblinding door zonlicht – 40% effectief tegen verblinding door zonlicht, 80% (effectief) tegen gewoon glas.

ramen van wijnkelders, eetkamerramen en “opwarm”-ramen – waar het voedsel wordt bewaard. Speciale kleuroverbruggende folie wordt ook gebruikt om een wit oppervlak in een andere intense kleur te veranderen – meestal gebroken wit of blauw.

Raamfolie is het meest effectief in het vertragen van de overdracht van warmte, dus is het bijzonder nuttig voor serre-dakramen. Bovendien reflecteert traditioneel glas het licht door het glas. In tegenstelling tot traditioneel glas reflecteert de folie de zon door een doorzichtig maar veel koeler glasoppervlak. De folie verhindert ook een directe inkijk van de zon van buitenaf. Als gevolg daarvan wordt het binnenklimaat op een onaangename manier in stand gehouden (het overschot aan verwarmingslucht kan normaal tot 30 graden lager zijn dan de temperatuur van het buitenglas).

Lees meer:

Raamfolie Eindhoven

Raamstyling Eindhoven